Ontdek de Efficiëntie van de Richome BCD-95 Koel-Vriescombinatie

Stel je voor: een stijlvolle, ruimtebesparende oplossing voor al je koel- en vriesbehoeften. De Richome BCD-95 koel-vriescombinatie biedt dit allemaal in een compact formaat, perfect voor kleinere huishoudens of als extra apparaat. Met een totale capaciteit van 95 liter, energiezuinigheid van klasse A+ en een slimme indeling, is dit de ideale keuze voor wie functionaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Optimaal Gebruiksgemak

De Richome BCD-95 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De koelruimte van 67 liter, gecombineerd met een 28 liter vriesgedeelte, biedt voldoende ruimte om je etenswaren georganiseerd en vers te houden. De twee plateaus, de heldere groentelade en de handige deurvakken zorgen ervoor dat je alles snel terugvindt. Bovendien maakt de binnenverlichting het eenvoudig om zelfs in het donker je favoriete snack te vinden.

Langdurige Versheid

Met de 4-sterren vriesruimte van de Richome BCD-95 kun je jouw voedsel veilig bewaren bij temperaturen van -18 graden Celsius of lager. Dit betekent dat je jouw producten van een maand tot zelfs een jaar kunt bewaren zonder kwaliteitsverlies. Of het nu gaat om diepvriesfruit, vlees of kant-en-klaarmaaltijden, je hebt altijd iets lekkers bij de hand.

Volledige Controle

De temperatuur in de Richome BCD-95 regel je eenvoudig met de draaiknop van de thermostaat, die zeven verschillende standen heeft. Zo heb je volledige controle over de binnentemperatuur en kun je deze aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren of aan de seizoensgebonden behoeften.

Belangrijkste Kenmerken

  • Capaciteit koelgedeelte: 67 liter
  • Capaciteit vriezer: 28 liter
  • Compacte afmetingen: 45,3 x 52 x 85,1 cm (breedte x diepte x hoogte)
  • Zuinig energielabel: A+
  • Kwalitatieve 4-sterren vriezer voor langdurige opslag

De Richome BCD-95 koel-vriescombinatie is een slimme investering voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, energiezuinige en ruimtebesparende oplossing voor het bewaren van etenswaren. Wacht niet langer en maak vandaag nog de keuze voor gemak en kwaliteit!

Plaats een reactie