Ontdek de Salora 47CFT80BL – Koelkast tafelmodel vrijstaand – 68 l – Zwart – 2024

Op zoek naar een stijlvolle en efficiënte oplossing voor uw koelbehoeften? De Salora 47CFT80BL is een moderne, vrijstaande koelkast die perfect past in kleinere keukens, kantoren of studentenkamers. Met zijn compacte formaat en elegante zwarte afwerking is deze koelkast een aanwinst voor elke ruimte.

Compact Design, Grootse Prestaties

Laat u niet misleiden door het bescheiden formaat van de Salora 47CFT80BL. Deze koelkast is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, zonder in te boeten aan functionaliteit of stijl:

  • Ruime Koelruimte: Met een koelcapaciteit van 68 liter biedt deze koelkast voldoende ruimte voor uw dagelijkse boodschappen.
  • Handig Vriesvak: Het 4-sterren vriesvak van 12 liter is ideaal voor het bewaren van diepvriesproducten en het maken van ijsblokjes.
  • Energiezuinig: Voorzien van energielabel F, wat betekent dat deze koelkast ontworpen is met oog voor energiebesparing.

Perfect voor Elke Ruimte

De Salora 47CFT80BL is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Het zwarte design past naadloos in verschillende inrichtingsstijlen, van modern tot klassiek. Bovendien is de koelkast vrijstaand, wat betekent dat u hem eenvoudig kunt plaatsen waar u maar wilt.

Waarom Kiezen voor de Salora 47CFT80BL?

Deze koelkast is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een compacte, maar ruime koeloplossing. Hier zijn enkele redenen om voor de Salora 47CFT80BL te kiezen:

  • Compacte Afmetingen: Ideaal voor kleinere ruimtes of als extra koelkast.
  • Stijlvol Zwart Design: Voegt een moderne touch toe aan uw keuken of kantoor.
  • Gebruiksgemak: Eenvoudige bediening en onderhoud.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor zowel het koelen van dranken als het bewaren van etenswaren.

Wacht niet langer en maak uw dagelijks leven gemakkelijker met de Salora 47CFT80BL. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, efficiëntie en gemak!

Plaats een reactie