Ontdek de Tomado TLT4702B – Tafelmodel koelkast – 93 liter – 3 draagplateau’s – Energielabel E – Zwart

Ben je op zoek naar een compacte en stijlvolle koelkast die perfect past in een kleinere keuken of als extra koelruimte? De Tomado TLT4702B tafelmodel koelkast is de ideale oplossing voor singles, stellen of kleine gezinnen tot 3 personen. Met een inhoud van 93 liter biedt deze koelkast voldoende ruimte om al je verse producten en dranken koel te houden.

Waarom kiezen voor de Tomado TLT4702B?

  • Compacte afmetingen met een ruime inhoud van 93 liter
  • Efficiënte indeling met 3 glazen draagplateaus en een groentelade
  • Handige binnenverlichting voor een helder overzicht
  • Fluisterstil met een geluidsniveau van slechts 40 dB
  • Flexibele deurrichting, aanpasbaar aan jouw keuken
  • Zuinig in gebruik met energielabel E
  • Stijlvol zwart design dat in elke keuken past
  • 2 jaar garantie voor extra zekerheid

Modern Design en Praktische Functies

Deze koelkast is niet alleen een blikvanger met zijn moderne zwarte afwerking en geïntegreerde handgreep, maar is ook ontworpen om optimaal gebruiksgemak te bieden. Met een hoogte van 86,5 cm kun je er gemakkelijk andere keukenapparaten op plaatsen, waardoor je ruimte bespaart in je keuken.

Georganiseerd en Overzichtelijk

De Tomado TLT4702B is uitgerust met 3 verstelbare glasplaten van gehard glas en een ruime groentelade, waardoor je jouw etenswaren overzichtelijk kunt opbergen. De LED binnenverlichting zorgt ervoor dat je altijd een duidelijk zicht hebt op je voorraad, zelfs bij weinig licht.

Eenvoudige Temperatuurcontrole

Met de eenvoudige temperatuurknop binnenin de koelkast kun je kiezen uit 4 standen: OFF, MIN, MED en MAX. Zo heb je altijd de juiste temperatuur voor jouw levensmiddelen.

Flexibele Deurmontage

De omkeerbare deur van de Tomado TLT4702B biedt de flexibiliteit om de deurrichting aan te passen aan de indeling van jouw keuken. Of je nu een links- of rechtsdraaiende deur nodig hebt, deze koelkast past zich aan jouw wensen aan.

Stil en Discreet

Met een geluidsniveau van slechts 40 dB is deze koelkast bijna onhoorbaar, vergelijkbaar met het geluidsniveau van een rustige bibliotheek. Ideaal voor open keukens of studio’s waar je ongestoord wilt genieten van je rust.

Geschikt voor Elk Seizoen

Deze koelkast is ontworpen om te presteren onder verschillende temperatuuromstandigheden, met een klimaatklasse van N/ST. Dit betekent dat hij optimaal functioneert in ruimtes met temperaturen tussen 16°C en 43°C.

Verantwoord Koelen

Met het nieuwe energielabel E ben je verzekerd van een energiezuinige koelkast die niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Het nieuwe label maakt het eenvoudiger om de efficiëntie van verschillende modellen te vergelijken, zodat je een bewuste keuze kunt maken.

Laat de Tomado TLT4702B tafelmodel koelkast het hart van je keuken worden. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, efficiëntie en gemak!

Plaats een reactie