Ontdek de Tomado TRT4702W – Tafelmodel koelkast – 80 liter – Met vriesvak – Energielabel E – Wit

Ben je op zoek naar een compacte en stijlvolle koelkast die perfect past in een kleinere keuken of als extra koelruimte? De Tomado TRT4702W is een ideale keuze voor kleine huishoudens of als aanvulling in je leefruimte. Met een totale netto inhoud van 80 liter biedt deze koelkast genoeg ruimte voor de dagelijkse benodigdheden van 1 tot 3 personen.

Waarom kiezen voor de Tomado TRT4702W?

  • Compacte afmetingen met een ruime inhoud van 80 liter
  • Efficiënte indeling met vriesvak, verstelbare glasplaten en groentelade
  • Fluisterstil met een geluidsniveau van slechts 41 dB
  • Helder zicht dankzij de LED binnenverlichting
  • Eenvoudige temperatuurregeling met 4 standen
  • Flexibele plaatsing door de omkeerbare deur
  • Verantwoorde keuze met energielabel E
  • 2 jaar garantie voor extra zekerheid

Elegant Design en Praktische Indeling

Deze koelkast is niet alleen een functionele toevoeging aan je huishouden, maar ook een stijlvolle. De witte afwerking en geïntegreerde handgreep zorgen voor een moderne uitstraling. Met een hoogte van 84,5 cm past de Tomado TRT4702W perfect onder een werkblad of kun je er andere apparaten op plaatsen.

Koel- en Vriesgemak in Één

De Tomado TRT4702W is uitgerust met een handig vriesvak, ideaal voor het bewaren van diepvriesproducten. De twee glasplaten, waarvan één verstelbaar, zijn gemaakt van gehard glas en bieden stevigheid en flexibiliteit in het organiseren van je koelwaren.

LED Binnenverlichting voor Perfect Overzicht

De LED verlichting in de koelkast zorgt voor een heldere en energiezuinige verlichting, waardoor je altijd een duidelijk overzicht hebt van je etenswaren.

Gebruiksvriendelijke Temperatuurinstelling

Met de eenvoudige draaiknop binnenin de koelkast stel je moeiteloos de gewenste temperatuur in, variërend van OFF tot MAX.

Flexibele Deurmontage

De omkeerbare deur van de Tomado TRT4702W biedt de flexibiliteit om de koelkastdeur aan te passen aan de indeling van je keuken of kamer.

Stil en Onopvallend

Met een geluidsniveau van 41 dB werkt deze koelkast bijna onhoorbaar, waardoor hij perfect is voor open keukens of studio-appartementen.

Klimaatklasse voor Optimale Prestaties

Deze koelkast is ontworpen om optimaal te functioneren in omgevingen met een temperatuur tussen 16°C en 43°C, dankzij de klimaatklasse N/ST.

Verantwoord en Duurzaam

Met het nieuwe energielabel E ben je verzekerd van een energiezuinige koelkast die bijdraagt aan een lagere energierekening en een beter milieu.

Laat de Tomado TRT4702W je helpen om je levensmiddelen vers en georganiseerd te houden. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, efficiëntie en gemak!

Plaats een reactie