Ontdek de Charmy Mini Wasmachine: Jouw Compacte Waspartner

Stel je voor: een wasmachine die niet alleen ruimtebesparend en energiezuinig is, maar ook nog eens perfect past in het leven van een student, een fervente kampeerder, of iemand met een knus appartement. De Charmy Mini Wasmachine is dé studentenwasmachine, campingwasmachine en de ideale oplossing voor iedereen die behoefte heeft aan een compacte, energiezuinige en opvouwbare wasoplossing met een capaciteit van 8 liter.

Waarom de Charmy Mini Wasmachine Onmisbaar is

  • Ruime Capaciteit: Laat je niet misleiden door het kleine formaat; met een capaciteit van 8 liter kun je tot 3 kg wasgoed tegelijkertijd schoonmaken. Ideaal voor je dagelijkse outfits, handdoeken, kinderkleding of keukentextiel.
  • Compleet met Droogrek: Direct na het wassen hang je je kleding op het meegeleverde droogrek. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook kostbare ruimte in je woning of tent.
  • Opvouwbaar en Ruimtebesparend: Dankzij het slimme opvouwbare ontwerp berg je de Charmy Mini Wasmachine eenvoudig op. Perfect voor wie klein behuisd is of graag reist.
  • Gebruiksvriendelijk: De wasmachine is voorzien van eenvoudige bedieningselementen en een heldere handleiding, waardoor wassen kinderspel wordt.
  • Milieuvriendelijk: Deze kleine wasmachine is een groene keuze. Het verbruikt minder water en energie dan traditionele modellen, wat goed is voor zowel de natuur als je portemonnee.

Technische Specificaties

Capaciteit: 8 liter (tot 3 kg wasgoed)
Afmetingen (opgevouwen): 14 cm (hoogte) x 26 cm (breedte) x 26 cm (diepte)
Afmetingen (uitgevouwen): 27 cm (hoogte) x 26 cm (breedte) x 26 cm (diepte)
Geluidsniveau: <60 dB

Wat Zit Er in de Doos?

– Charmy Mini Wasmachine met 8 Liter Capaciteit
– Meegeleverd Droogrek
– Centrifuge mand
– Nederlandstalige Gebruikershandleiding
– Voedingskabel

Maak Vandaag Nog de Slimme Keuze

Met de Charmy Mini Wasmachine kies je voor gemak, efficiëntie en duurzaamheid. Of je nu beperkte ruimte hebt, vaak onderweg bent of simpelweg een snelle en handige manier zoekt om je was te doen, deze wasmachine is de oplossing. Bestel nu en ervaar zelf hoe je met de Charmy Mini Wasmachine overal en altijd je was fris en schoon krijgt!

Plaats een reactie